MH
Bocskai István
11. Páncélozott Hajdúdandár
Könyvtára

könyvtár - hadtudomány - had- és helytörténet - kiállítások - előadások - műhelymunka

A Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban október 23-a alkalmából tartott ünnepségen elismerésben részesültek az "Elfeledett emlékezet" Háborús Kegyeleti Kutatócsoport tagjai.

A kutatócsoport érdekében kifejtett szakmai tevékenységéért:

Dr. Mazsu János történész, az Őrváros Közalapítvány kuratóriumának elnöke, a debreceni Értéktár Bizottság elnöke, a kutatócsoport történészszakmai vezetője a Honvédelemért Kitüntető Cím II. fokozata elismerésben részesült.

Szendiné dr. Orvos Erzsébet az MNL Hajdú-Bihar Megyei Levéltár főlevéltárosa, igazgatója, a kutatócsoport levéltárszakmai vezetője a Honvédelemért Kitüntető Cím III. fokozata elismerésben részesült.

Dr. Kovács Ilona az MNL Hajdú-Bihar Megyei Levéltár főlevéltárosa, kutatócsoport levéltárszakmai támogatója a Honvédelemért Kitüntető Cím III. fokozata elismerésben részesült.

Martinkovits Katalin az MH 5. Bocskai István Lövészdandár könyvtárosa, a kutatócsoport könyvtárszakmai támogatója a Honvédelemért Kitüntető Cím II. fokozata elismerésben részesült.

A kitüntetésükhöz gratulálunk, köszönjük szakmai tevékenységüket, munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kivánunk, és továbbra is kérjük a kutatócsoport szakmai támogatását.

Fotók: Szabó Lajos zászlós, Barna Hajnalka őrvezető